Over ons

Hieronder vind je de missie en visie van BIZ Noord-West-Vlaanderen terug, alsook meer informatie over het beleidsplan 2016-2020, de partners en de stuurgroep van het samenwerkingsverband.

Jaarplan -en verslag

Jaarplan -en verslag

Naar jaarlijkse gewoonte diende BIZ eind april 2017 haar jaarverslag van 2016 in bij de Vlaamse Overheid. Geïnteresseerd? Je kan het verslag hier nalezen.

Op de ledenveragadering van 6 oktober 2016 werd door de BIZ partners samen nagedacht over de invulling van het jaarplan 2017. Op basis van deze waardevolle input kwam het plan voor het volgende werkjaar tot stand. Uiterlijk 31 oktober 2016 wordt dit document ingediend bij de Vlaamse Overheid, samen met de begroting.

Op de stuurgroepvergadering van 24 november 2016 wordt het jaarplan en het bijhorende financiële plaatje verder concreet gemaakt.

Benieuwd naar de inhoud? Neem dan hier een kijkje.

Heb je opmerkingen, aanvullingen of zie je mogelijkheden om rond een of meerdere aties samen te werken? Neem dan contact op met de BIZ -medewerkers.

vectortekeningen_budgetinzicht

Wil je samen nadenken over toekomstige acties? Ervaar je bepaalde noden? Zie je mogelijkheden tot samenwerking rond bestaande acties? BIZ is steeds bereid om een mogelijke samenwerking te bekijken!