Over ons

5-jarenplan '21-'25

Beste partner

Het jaarplan 2015-2020 loopt dit jaar op haar einde. BIZ Noord-West-Vlaanderen wil ook de komende 5 jaar verder aan de slag. We doen dit graag samen met de partners waarmee we de voorbije jaren nauw hebben samengewerkt, maar willen waar mogelijk en nodig de samenwerking verbreden.

Naar analogie van 2015 organiseerde BIZ op 31 maart een nieuwe denkdag om input voor het vijfjarenplan 2020-2025 te verzamelen. Het coronavirus gooide echter roet in het eten en dit moment werd noodgedwongen geannuleerd.

Op 1 juni dient BIZ Noord-West-Vlaanderen het nieuwe vijfjarenplan in bij de Vlaamse Overheid en we willen dit niet doen zonder input vanuit onze partners mee te nemen. Omdat het onzeker is vanaf welk moment we opnieuw samenkomsten mogen organiseren en de deadline nadert, bieden we de mogelijkheid aan onze partners om hun input via deze weg te verzamelen.

De digitale vragenlijst vindt u hier.

De voorbereidende vragenlijst vindt u hier.

 

Alvast bedankt voor jullie bijdrage! Mochten jullie nog vragen of opmerkingen hebben, kan u ons steeds bereiken op het mailadres info@budgetinzicht-noordwestvlaanderen.be

 

met BIZondere groeten,

Jens en Elisa

vectortekeningen_budgetinzicht

Geef hier uw input voor ons 5-jarenplan. Zo stemmen we onze activiteiten af op uw noden.